fredag 30. juli 2010

Onkels bukse


I en eske på mørkeloftet lå det en stor eske med mange gamle dongeribukser etter min onkel. Hovedsaklig Levis 501 . Bukser som er helt i orden, men som ble gitt bort til meg for en 5 år siden. Inspirert av moten der shortsen skal ha høyt liv, og med denne esken i tanken tok søsteren min et par bukser og saksen fatt. Voila, dermed fikk hun seg et par moderne shorts!

torsdag 29. juli 2010

Veskebestilling


Dette er en veske sydd av bestemors gamle gardiner. Også foret er av bestemorsgardin. I motsetning til den forrige vesken er denne ment for å ha på skuldren uten å krysse overkroppen. I tillegg er stoffet snudd slik at blomsterborden nå er horisontal. Veskens mål er i høyden med skulderbåndet 70 cm, selve veskerommet 45x 35 cm.

tirsdag 27. juli 2010

Regnværsveske


Sommer i nord har i år betydd regn. Jeg skal ikke klage siden jeg bare her er for en liten periode. Men å komme fra sol og 30 grader til regn og fyring i ovn, det var litt spesielt. En måte å holde varmen på da er å ta fram symaskinen. Da får man bevegd på seg når man virrer fra strykebrett, gulv og symaskina. I tillegg blir man litt kokt når symaskina ikke fungerer som den skal...Ting tok tid, men på slutten av dagen fikk mamma seg ei veske.

lørdag 24. juli 2010

En knapp eller to?


Se hva som ventet meg når jeg kom hjem til nord! Dette er bare et lite utvalg av alle knappene jeg fikk av bestemor. Man får stadig bevist at det skader ikke å spørre! Har allerede noen ideer på hva jeg skal bruke de til når jeg kommer til Oslo igjen.

søndag 18. juli 2010

Ny trekning av vinner?

Silje, du ble trukket ut som vinner av lampeskjermen, men jeg har ikke hørt fra deg. Ta kontakt så snart som mulig og innen 8 august. Har jeg ikke fått nå respons til da blir det ny trekning 9 august.

onsdag 7. juli 2010

Sørlandsidyll


Min kjære tante har et helt bærenett med ulike farger på sytråden. En fryd for mitt øye! Så etter en deilig tur til Kristiansand kom man hjem med en fin, fargerik samling av sytråd! Er ikke det noe av det mest naturlige å ta med seg hjem fra sørlandet?!